E-cigaretternes mange fordele

E-cigaretten er skabt til dig, der prøver at stoppe med at ryge, eller som bare ønsker et billigere, sundere og nemmere alternativ til de almindelige cigaretter. E-cigaretterne lugter ikke, og de skåner samtidig dine børn, venner og familie for passiv rygning. E-cigaretten er ikke omfattet af rygeloven, og derfor kan du ryge, hvor du vil, og når du vil.

 

Undgå tobaksrøg

Der er altså en lang række fordele ved e-cigaretterne. De fleste af dem er forbundet med de helbredsmæssige forbedringer, der er. Disse forbedringer gør sig gældende, fordi e-cigaretterne er fri fra tobaksrøg og farlige giftstoffer.

 

I stedet for tobak indeholder e-cigaretterne nemlig e-væske. Det er denne væske, der sørger for den dampsky, der giver den samme effekt som at ryge en almindelig cigaret. I e-væsken er der ingen farlige giftstoffer, som der normalt udledes af en brændende cigaret.

 

I stedet indeholder e-cigaretterne Propylene Glycol og Vegetabilsk Glycerin. PG er et organisk stof, der bruges til at optage nikotin og den smag, der produceres i e-cigaretterne. VG bidrager til den store dampproduktion.

 

Sidst men ikke mindst indeholder e-cigaretter nikotin, der sikrer dig den fuldstændige oplevelse af at ryge en almindelig cigaret. Og eftersom nikotin i sin pure form ikke er så slemt, som man måske tror, er du med e-cigaretter sikret den fulde rygeoplevelse med meget bedre samvittighed.

 

Spar penge

Beslutter du dig for at skifte de almindelige cigaretter ud med e-cigaretter, beslutter du dig altså også for ikke længere et spare på dit gode helbred. Et andet sted du i stedet ender med at spare er på dine penge. E-cigaretterne er langt billigere end at ryge almindelige cigaretter. Er du vant til at ryge en pakke cigaretter om dagen, vil du på en måned kunne spare 1100 kroner ved at skifte til e-cigaretter. Det er en besparelse på hele 13.332 kroner om året.